Sklep
Sklep internetowy
Olej rybny omega-3
Olej omega-3 z alg – wegański
Tran z dorsza omega-3
Olej omega-3 dla dzieci
Analiza kwasów tłuszczowych
Organiczna oliwa z oliwek
Wiedza o omega-3
Wiedza o omega-3
Magazyn Omega-3
Dlaczego NORSAN
Omega-3 EFSA
Test online Omega-6/3
Przepisy
Analiza
Pomiar indexu omega-3
Analiza kwasów tłuszczowych
Wynik analizy kwasów tłuszczowych NORSAN
O nas
O nas
Zdrowie według NORSAN
Filozofia produktu
Surowce NORSAN
Olej rybny
Olej z alg
Olej z dorsza
Oliwa z oliwek
Certyfikaty
Kontakt
Pracuj z nami
Pytania
Strefa eksperta
Strefa eksperta
SEMINARIA - KALENDARZ
SEMINARIA ONLINE NORSAN: NAGRANIA
Polecają nas – sieć ekspertów NORSAN
MATERIAŁY DO POBRANIA
PL
EN
DE
FR
PL
CH
CZ
DE
DK
ES
EN
FR
HR
HU
IT
LT
LV
NL
SL
Login
0
Smoothie truskawka, malina i burak
Wydrukuj przepis
Wydrukuj
Smoothie truskawka, malina i burak
Rodzaj dania:
Deser, Napoje, Przekąska, Przystawka, Śniadanie
/
Typ dania:
Wegetariańskie
/
Poziom trudność:
Prosty
Porcje
1
Czas przygotowania
5 minut
Składniki
100 g truskawek
50 g malin
30 g ugotowanego buraka
1 łyżka płatków owsianych
1 łyżeczka babki płesznik
100 ml wody
1 łyżeczka oleju z alg Vegan EPA NORSAN
Kroki
1.
Zblenduj ze sobą wszystkie składniki na gładkie smoothie.
Smoothie truskawka, malina i burak
Rodzaj dania:
Deser, Napoje, Przekąska, Przystawka, Śniadanie
/
Typ dania:
Wegetariańskie
/
Poziom trudność:
Prosty
Porcje
1
Czas przygotowania
5 minut
Składniki
100 g truskawek
50 g malin
30 g ugotowanego buraka
1 łyżka płatków owsianych
1 łyżeczka babki płesznik
100 ml wody
1 łyżeczka oleju z alg Vegan EPA NORSAN
Kroki
Zblenduj ze sobą wszystkie składniki na gładkie smoothie.