Sklep
Sklep internetowy
Olej rybny omega-3
Olej omega-3 z alg – wegański
Tran z dorsza omega-3
Olej omega-3 dla dzieci
Analiza kwasów tłuszczowych
Organiczna oliwa z oliwek
Wiedza o omega-3
Wiedza o omega-3
Magazyn Omega-3
Dlaczego NORSAN
Omega-3 EFSA
Test online Omega-6/3
Przepisy
Analiza
Pomiar indexu omega-3
Analiza kwasów tłuszczowych
Wynik analizy kwasów tłuszczowych NORSAN
O nas
O nas
Zdrowie według NORSAN
Filozofia produktu
Surowce NORSAN
Olej rybny
Olej z alg
Olej z dorsza
Oliwa z oliwek
Certyfikaty
Kontakt
Pracuj z nami
Pytania
Strefa eksperta
Strefa eksperta
SEMINARIA - KALENDARZ
SEMINARIA ONLINE NORSAN: NAGRANIA
Polecają nas – sieć ekspertów NORSAN
MATERIAŁY DO POBRANIA
PL
EN
DE
FR
PL
CH
CZ
DE
DK
ES
EN
FR
HR
HU
IT
LT
LV
NL
SL
Login
0
Pasta bezrybna wegańska
Wydrukuj przepis
Wydrukuj
Pasta bezrybna wegańska
Rodzaj dania:
Przekąska, Przystawka, Śniadanie, Sosy i dodatki
/
Typ dania:
Wegańskie
/
Poziom trudność:
Prosty
Porcje
4-5
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
1 kostka wędzonego tofu
5 sztuk suszonych pomidorów
pół szklanki ugotowanej białej fasoli lub fasoli z puszki
2 łyżki alg nori
1 łyżeczka musztardy
1 łyżka sosu sojowego
sól i pieprz do smaku
1 łyżka oleju z alg Vegan NORSAN
Proponowane dodatki:
świeży koperek
ogórki kiszone
Kroki
1.
Odsącz tofu na ręczniku papierowym.
2.
Zblenduj ze sobą wszystkie składniki na gładką pastę. Możesz dolać trochę wody do odpowiedniej konsystencji.
Pasta bezrybna wegańska
Rodzaj dania:
Przekąska, Przystawka, Śniadanie, Sosy i dodatki
/
Typ dania:
Wegańskie
/
Poziom trudność:
Prosty
Porcje
4-5
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
1 kostka wędzonego tofu
5 sztuk suszonych pomidorów
pół szklanki ugotowanej białej fasoli lub fasoli z puszki
2 łyżki alg nori
1 łyżeczka musztardy
1 łyżka sosu sojowego
sól i pieprz do smaku
1 łyżka oleju z alg Vegan NORSAN
Proponowane dodatki:
świeży koperek
ogórki kiszone
Kroki
Odsącz tofu na ręczniku papierowym.
Zblenduj ze sobą wszystkie składniki na gładką pastę. Możesz dolać trochę wody do odpowiedniej konsystencji.